Važna informacija za goričke maturante: Veleučilište Velika Gorica organizira pripreme za polaganje mature

maturante
Foto: Veleučilište Velika Gorica

Veleučilište Velika Gorica organizira pripreme za polaganje mature. Kako bi budućim studentima omogućili što lakši i uspješniji prolazak državne mature te upis željenog studija na Veleučilištu Velika Gorica, ili bilo kojem drugom visokom učilištu, sada pripreme za maturu možete pohađati i na VVG-u.

Na Veleučilištu Velika Gorica moguće je pohađati dvije vrste priprema.

Osnovni tečaj koji obuhvaća pripreme za hrvatski jezik te B razinu matematike i engleskog jezika. Tečaj počinje 16. siječnja i traje do 19. lipnja (H – 40 sati, M – 54 sata, E – 36 sati).

Postoji i Last minute tečaj koji obuhvaća pripreme za hrvatski jezik te A ili B razinu matematike i A ili B razinu engleskog jezika. Ovaj tečaj počinje krajem svibnja (H – 26 sati, M – 39 sati, E – 20 sati).

Trenutno su u tijeku prijave za probnu maturu i osnovni tečaj. Maturanti se mogu prijaviti  najkasnije do 9. siječnja. Prijave za Last minute tečaj zaprimat će nakon 16. siječnja.

Probna matura održat će se u prostorijama Veleučilišta od 10. do 12. siječnja 2023. godine.

Pripreme za državnu maturu izvodit će se u prostorijama Veleučilišta. Ovisno o broju prijavljenih, Osnovni tečaj će se organizirati u tri termina. To su: dva radna dana u tjednu za učenike 1. smjene, dva radna dana u tjednu za učenike 2. smjene i subotom.

Detaljne informacije i cijene možete pogledati ovdje.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare