Stanari Hrvatskih velikana i Vijeće gradske četvrti negoduju zbog blata kojeg ostavljaju kamioni na ulicama

kamioni
Foto: FB Inicijativa 8. mart

Građanska inicijativa 8. mart nezadovoljna je zbog građevinskih kamiona koji se svakodnevno voze kroz naselje i ostavljaju blato na ulicama. Radi se o kamionima koji dovoze građevinski materijal i beton na obližnje gradilište Regionalnog centra kompetentnosti koji se gradi pored Srednje strukovne škole. Kako nam je kazala Sandra Sarija, iz inicijative 8. mart, koja živi u Tomaševićevoj ulici, kvart se pretvorio u opasnu zonu. Umjesto da koriste osigurani pristup gradilištu, očito je vozačima lakše se voziti po kvartu. Kamioni se voze po ulicama, nogostupima i zelenim površinama i na taj način ugrožavaju građane.

– Punih 30 godina smo čekali da nam se uredi ulica, postavi neka signalizacija, da nam se osigura neka sigurnost, a sada smo dobili veliko gradilište. Kamioni doslovno uništavaju sve pred sobom. Ovo nema smisla, sigurna sam da za ovo nemaju ni dozvolu. Pogotovo kada ostavljaju kaos iza sebe. Doista više ne možemo trpjeti ovakav nered na našim ulicama. Do kada više – pita se Sandra Sarija.

Inicijativu je podržalo i Vijeće gradske četvrti Hrvatski velikani koje ima potpuno razumijevanje za konstantne upite na račun reda u svojoj četvrti.

Ivana Mlinar, predsjednica Vijeća gradske četvrti Hrvatski velikani rekla nam je kako potpuno razumije stanovnike ovih ulica, jer svakodnevno trpe gužvu, buku i nered.

Treba pokušati s gradonačelnikom i nadležnim gradskim uredima riješiti na najbolji mogući način pitanje ranojutarnje dostave, odvoza otpada, devastacije gradske imovine, čišćenja ulica, parka za pse zbog velikog broja kućnih ljubimaca, parkinga…

Aktualnih problema, kao što vidimo, uvijek je puno – naglašava Mlinar.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare