ŽRK Udarnik poziva djevojčice u školu rukometa: Nude mjesec dana besplatnog treniranja

rukometa
Foto: FB ŽRK Udarnik

Iz ŽRK Udarnik pozivaju djevojčice da se upišu u školu rukometa. Nude mjesec dana besplatnog treniranja rukometa.

Akcija upisa novih djevojčica povodom nove 2023.godine i Svjetskog prvenstva u rukometu. Pozivamo djevojčice da dođu na treninge naše škole rukometa i iskoriste siječanj za besplatno treniranje i besplatan upis u školu rukometa – objavili su iz ŽRK Udarnik.

Pozvane su sve djevojčice od 7 do 13 godina, svi treninzi su otvoreni za dolazak. Djevojčice mogu do kraja mjeseca isprobati ovaj prekrasan sport bez plaćanja članarine i upisa.

– Naše djevojčice od 1. do 4.razreda osnovne škole prijavljene su u dvije lige mini i super mini rukometa koje se igraju u Rugvici jednom mjesečno, a djevojčice 2010./11. godišta i starije igraju 2 lige velikog rukometa, 1.HRL (državna liga) i ŽRL (županijska liga) – ističu iz kluba.

Djevojčice će se kroz školu rukometa osamostaliti i socijalizirati kroz igru sa svojim vršnjacima, naučiti će što znači natjecati se, osvajati će medalje i proputovati sa svojom ekipom cijelu Hrvatsku te sudjelovati na međunarodnim turnirima u inozemstvu.

Možete nam se pridružiti na bilo kojem treningu, a za više informaciju slobodno nas kontaktirajte na broj 098471130 (trenerica Martina) ili se javite na mail adresu zrkudarnik2000@gmail.com, poručili su iz ŽRK Udarnik.

Djevojčice od 1. do 4. razreda treniraju utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21 sat u OŠ Vukovina, srijedom od 20 do 21 sat u OŠ J. Habdelić, te vikendom u OŠ N. Hribar.

Djevojčice od 5. do 8. razreda treniraju ponedjeljkom i petkom u 19:30 u dvorani srednje škole.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare