Akcija za pomoć judo klubu Fuji: Velikogorički poduzetnik i kolumnist Gorice.info Siniša Drobnjak počeo 48-satni humanitarni maraton

siniša drobnjak za judo klub fuji
Trenutak uoči starta humanitarnog maratona Siniše Drobnjaka za judo klub Fuji / Foto: Gorica.info

Siniša Drobnjak, velikogorički poduzentnik i kolumnist Gorice.info, počeo je u petak 13. (siječnja), točno u 13 sati svoj humanitarni maraton kojem je cilj pomoći u prikupljanju novca za gorički judo klub Fuji. Sinišu je na prvoj dionici maratona pratila i grupa od nekoliko trkača iz Maraton kluba Velika Gorica, te Rotary kluba Velika Gorica.

Siniša će u sljedećih 48 sati pretrčati po četiri milje (6,2 kilometra) u intervalima od četiri sata. Trčanje po dionici traje oko 45-50 minuta, pa, uz zagrijavanje prije trčanja i istezanje nakon trčanja, goričkom humanitarcu ostaje samo otprilike dva i pol sata za odmor. Ukupno će, dakle, Siniša pretrčati 48 milja, pa je i naziv ovog izazova 4x4x48.

– Drago mi je da mogu i na ovaj način usmjeriti pozornost javnosti na potrebe judo kluba Fuji u kojem treniraju djeca s teškoćama u razvoju, te potaknuti ljude da im financijski pomognu – kazao je Drobnjak.

siniša drobnjak
Siniša Drobnjak

U tom klubu judo treniraju djeca s teškoćama u razvoju pa su im sredstva potrebna kako bi osigurali dodatnu stručnu trenersku pomoć i time otvorili mogućnost treniranja i socijalizacije djeci koja su sada na njihovoj listi za čekanje.

Maratonci iz kluba Velika Gorica pratit će Sinišu i još nekoliko puta tijekom humanitarnog maratona.

Siniša je i član Rotary kluba Velika Gorica, koji je vrlo aktivan u prikupljanju novca za judaše iz Fujija.

Ako se želite uključiti u prikupljanje sredstava za judo klub Fuji i time poduprijeti Sinišin izazov možete to napraviti na ovom mjestu.

Što je Siniša rekao na kraju prve dionice maratona možete pogledati OVDJE.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare