Radovi na Jadranskom mostu: Stvaraju se kolone, koristite obilazne pravce

kolone
Foto: Čitatelj

Radovi na Jadranskom mostu počeli su subotu, a prvi radni dan i kiša stvorili su velike gužve i kolone prema rotoru i mostu.

Kako su nam javili čitatelji, stvaraju se velike gužve, najbolje bi bilo koristiti obilazne pravce.

Sanacija prijelaznih naprava i izvanredno održavanje južnog prilaznog vijadukta mosta trebali bi završiti krajem lipnja ove godine.

Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Za promet će biti zatvoren zapadni kolnik, te će se promet odvijati dvosmjerno po saniranom istočnom kolniku, u oba smjera preko ukupno četiri privremeno uspostavljene prometne trake, priopćili su iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika .

Radi se o istoj privremenoj regulaciji kakva je prethodno bila za vrijeme izvođenja radova na sanaciji istočnog vijadukta. Ta se regulacija pokazala protočnom te očekujemo istu protočnost i prilikom izvođenja radova obnove i ojačanja zapadnog vijadukta.

Za vrijeme radova, pješaci i biciklisti će biti preusmjereni preko starog Savskog mosta. Prometovanje teretnim vozilima preko mosta neće biti moguće, uz izuzeće vozila javnog gradskog prijevoza.

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja, predlažemo obilazni pravac: Avenija Dubrovnik – Most Slobode odnosno Most Mladosti, poručili su iz zagrebačke gradske uprave.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare