Od 1. ožujka: Veliki trgovački lanac ponovno povisuju plaće radnicima i to za prosječno 8 posto

ožujka
Foto: Kaufland

Iz Kauflanda najavljuju da će od 1. ožujka ponovno povisiti plaće i primanja svih svojih zaposlenika, što je već treći put u razdoblju od jedne godine. Bruto plaće i primanja svih zaposlenika od ožujka ove godine porast će u prosjeku za više od 8 %. Iznosi dodataka za rad blagdanom, noću i praznikom također će biti uvećani u prosjeku za 5 %, priopćili su iz Kauflanda.

Kaufland svim svojim zaposlenicima isplaćuje božićnicu u iznosu od 332 eura, uskrsnicu u iznosu od 66 eura te se dva puta godišnje zaposlenicima isplaćuje i neto nagrada za radne rezultate u prosječnom iznosu po 330 eura.

U 2023. godini Kaufland za sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima uvodi i regres u iznosu od 100 eura neto, a ponovno su osigurane i stimulacije za zaposlenike poslovnica i logistike koje će biti isplaćene tijekom ljetne sezone. Za rukovoditeljska radna mjesta povećavat će se primanja kroz novi mjesečni dodatak i druge benefite.

– U ovim izazovnim vremenima kao odgovoran poslodavac želimo našim zaposlenicima pokazati koliko njihov rad cijenimo – izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

 

 

 

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare