Bliži se kraj radovima na aglomeraciji: Sve uočene nedostatke možete prijaviti do 15. travnja

nedostatke
Foto: Gorica.info

Radovi na aglomeraciji u završnoj su fazi, a VG Vodoopskrba organizirala je ovih dana sastanak s predstavnicima gradskih četvrti i mjesnih odbora obuhvaćenih projektom. Na sastanku se govorilo o odrađenim radovima na svim cjelinama aglomeracije.

Na karti je moguće pratiti gdje su sve prijavljeni uočeni nedostaci i koji su već uklonjeni

Posljednjih mjeseci brojni građani žalili su se na loše sanirane ulice i prometnice, o tome se govorilo i na sjednicama Gradskog vijeća. Gradonačelnik Krešimir Ačkar obećao je tada da će “svi izvođači morati vratiti prometnice u prvobitno stanje, makar radili i osam puta istu stvar. Radove će izvoditi o svom trošku i tu Grad neće imati milosti ili snižavanja kriterija” – poručio je tada gradonačelnik.

Iz VG Vodoopskrbe sada pozivaju sve koji uoče neki nedostatak na odrađenim radovima da to prijave.

– Do 15. travnja građani te predstavnici gradskih četvrti i mjesnih odbora mogu prijaviti sve uočene nedostatke na radovima koji su već završeni.

Svi uočeni nedostaci proslijedit će se izvođačima radova kako bi se pravovremeno otklonili – najavljeno je na sastanku.

Ako ste tijekom dugotrajne provedbe ovog projekta uočili nedostatke ili smatrate da radovi nisu dovoljno dobro izvedeni u kvartu ili ulici u kojoj živite, fotografiju i opis može poslati na aglomeracijavg@vgvodoopskrba.hr ili prijaviti na besplatni telefon 0800 200 205.

Što su sve dosad prijavili građani možete pogledati ovdje.

Građani prijavljuju oštećenja nastala na cestama nakon asfaltiranja, bankine koje nisu nasute, rupe u kolniku, prometne znakove koji nisu vraćeni na mjesto na kojem su ranije stajali, vodu koja se nakon velikih kiša skuplja na kolniku…Dosad je prijavljeno više od 200 različitih nedostataka.

I dok je sanacija cesta i ulica nakon postavljanja kanalizacijskih cijevi u završnoj fazi, izgradnja goričkog pročistača još nije niti započela. Poništen je i drugi natječaj za njegovu izgradnju, očekuje se raspisivanje trećeg natječaja za kojeg je teško prognozirati kada bi mogao završiti odnosno kada bi mogla početi izgradnja pročistača.

 

 

 

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
11 days ago

Nekako sumnjam da će išta vrijediti prijave. A onaj tko nije znao ili htio odmah napraviti kako trebe, nikada niti neće.