Gorička Srednja strukovna škola organizirala natjecanje učenika u vještinama kako bi se promoviralo strukovno obrazovanje

vještinama
Foto. FB Srednja strukovna škola Velika Gorica

Srednja strukovna škola Velika Gorica organizirala je natjecanja učenika u vještinama. Na natjecanje u disciplini automehaničar/automehatroničar prijavile su se Strukovne škole iz Samobora, Jastrebarskog, Svetog Ivana Zeline, Dugog sela, Velike Gorice i Vrbovca s 18 učenika.

U disciplini instalatera grijanja i klimatizacije Strukovne škole iz Samobora, Jastrebarskog, Dugog sela, Vrbovca i Velike Gorice s 18 učenika u 9 parova, objavili su iz škole.

U sveukupnom poretku prva, druga i treće mjesta osvojili su po disciplinama: Instalateri grijanja i klimatizacije: 1. Ivan Vranešić i Stjepan Skrbin (Velika Gorica) 118 od mogućih 146 bodova (mentori Zoran Lovrić i Nikola Cerovski), 2. Stjepan Šeb i Nikola Marečić (Jastrebarsko) 96/146 (mentor Josip Bilić), 3. Karlo Grahovac i Lovro Grahovac (Velika Gorica) 94/146 (mentori Zoran Lovrić i Boško Lukić).

Automehaničari/automehatroničari: 1. Matija Turković (Velika Gorica) 97.73 bodova (mentor Mato Culović), 2. Ivan Vukmanić (Velika Gorica) 95.45 (mentor Ivica Pavlović), 3. Patrik Grdović (Samobor) 93.18 (mentor Dario Mučnjak).

Tri prvoplasirana para odnosno pojedinci nagrađeni su prigodnim praktičnim nagradama i priznanjima, a ostali su dobili zahvalnice za sudjelovanje. Svi natjecatelji i mentori dobili su poklon vrećice s prigodnim sadržajem.

Nakon proglašenja rezultata natjecanja te dodijeljenih priznanja i zahvalnica, a prije ručka u maloj sportskoj dvorani, ravnatelj Miroslav Antolčić zahvalio se svim sudionicima natjecanja, učenicima, mentorima i ocjenjivačkom povjerenstvu na odličnom natjecanju i korektnom ponašanju svih sudionika.

Srednja strukovna škola nositelj je projekta Regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u strojarstvu Industrija 4.0.. Škola u sklopu projektnih aktivnosti ima zadatak organizirati dva natjecanja učenika u vještinama, kojima je svrha promocija zanimanja i strukovnog obrazovanja.

vještinama

vještinama

vještinama

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare