Obnova Tesline ulice: Radove obišao gradonačelnik Ačkar i najavio rekonstrukciju Ulice bana Josipa Jelačića

obišao
Foto: FB K. Ačkara

Radove u Teslinoj ulici, koje izvodi VG Komunalac, obišao je u četvrtak gradonačelnik Krešimir Ačkar. Obnavlja se dio ulice između Kurilovečke i Kolareve, a radovi bi trebali završiti za 70 radnih dana.

Kako je kazao gradonačelnik, počele je dugoočekivana rekonstrukcija Tesline ulice u dužini od 270  metara. Radnici će zamijeniti vodovodne cijevi, oborinsku kanalizaciju, napravit će se i nogostupi te na kraju postaviti novi asfalt. Vrijednost radova iznosi 335.000 eura.

Gradonačelnik je zahvalio sugrađanima na strpljivosti koji su imali brojne probleme posebno tijekom velikih oborina. Najavio je da će sve kritične točke po gradu riješiti i podići razinu komunalne infrastrukture.

– Sve one točke koje još nismo riješili, dat ćemo sve od sebe da u većem dijelu u narednih godinu-dvije budu završene – obećao je Ačkar.

Kurilovčane će posebno zanimati da se priprema dokumentacija za obnovu Jelačićeve ulice koja bi sljedeće godine trebala biti kompletno uređena.

Govoreći o radovima na aglomeraciji, još jednom je kazao kako nije zadovoljan te da je u stalnom kotaktu s nadzornim inženjerima i VG Vodoopskrbom. Najavio je kako neće ništa preuzeti dok se svi problemi ne riješe.

 obišao

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare