Kome će pripasti nagrada Ruža Zagrebačke županije: Traže se najbolji turistički objekti i djelatnici

ruža
Foto: TZ Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije pokreće dodjelu nagrade najboljim turističkim objektima i djelatnicima, Ruža Zagrebačke županije.

Prvi puta u Zagrebačkoj županiji dodjeljuju se godišnje nagrade za izvrsnost u održivom poslovanju i turizmu, smještajnim kapacitetima, inovativnosti, eno-gastronomiji te najboljim pojedincima i djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti – rečeno je na konferenciji za medije održanoj u Velikoj Gorici.

Prijave su otvorene do 15. veljače, za sve koji su svojim radom, trudom i posebnošću omogućili stvaranje novih vrijednosti i prepoznatljivosti destinacije. Prijave i nominacije mogu se napraviti on line.

Građani, turistički djelatnici i objekti u turizmu, imaju važnu ulogu u stvaranju vrijednosti, doživljaja i iskustva destinacije Zagrebačke županije a godišnjim priznanjima za izniman doprinos želimo ih motivirati u daljnjem radu i trudu te pokazati uspješne primjere kao putokaz svim dionicima razvoja turizma – najavila je prvu godišnju dodjelu nagrada direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

ruža

Pozivam sve uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu da se priključe i prijave svoja poslovanja, djelatnike ili pojedince, poručila je Alilović.

Žiri kojeg čine stručnjaci iz područja turizma odabrat će dobitnike prvih Ruža Zagrebačke županije a proglašenje najboljih i svečana dodjela nagrada održat će se 28. veljače.

Prepoznata kao vrhunska eno-gastronomska destinacija s mnoštvom kulturnih, tradicijskih te suvremenih manifestacija nadomak hrvatske metropole, Zagrebačka županija bilježi uspješan kraj turističke godine.

Uz kulturno-povijesne atrakcije ovog područja, zeleni „zagrebački prsten“ privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom. Rast posjećenosti i broja noćenja rezultat je zajedničkog rada i truda u stvaranju jedinstvene i prepoznatljive turističke priče, koja nastaje u suradnji s profesionalnim djelatnicima i inovativnim, održivim turističkim objektima, kojima posvećujemo prestižnu godišnju nagradu za izvrsnost u turizmu, rečeno je na konferenciji za novinare.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare