Pojačanja HNK Gorice uoči bitne utakmice sa Šibenikom: U Veliku Goricu stigli Ivan Tomečak i Božidar Radošević

ivan tomečak
Ivan Tomečak novo je pojačanje Gorice / Foto: HNK Gorica

Ivan Tomečak novo je pojačanje HNK Gorice. Taj 33-godišnji igrač u Veliku Goricu stigao je kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Lokomotivom, objavio je gorički klub na svojoj Facebook stranici. Istodobno je redove Goričana pojačao i vratar Božidar Radošević.

Za Tomečaka znaju svi koji i ovlaš prate hrvatski nogomet i HNL. On je već 15 godina u seniorskom nogometu, a počeo je u Lokomotivi i Dinamu. U Hrvatskoj je igrao još za Rijeku, a nastupao je i za klubove iz Ukrajine, Saudijske Arabije, Belgije i Cipra.

Tako je Tomečak igrao i za saudijski Al-Nassr u čijem dresu sada nastupa i Ronaldo. Prema Transfermarktu Tomečak trenutačno vrijedi 250 tisuća eura, a najviše je vrijedio, 2,5 milijuna eura, prije sedam i pol godina kada je iz Rijeke otišao u ukrajinski Dnipro.

Božidar Radošević Tomečakov je vršnjak, a u Goricu stiže iz Varaždina. Upravo je on obranio jedanaesterac Joeyju Suku u prvoj utakmici nakon zimske stanke odigranoj prije dva tjedna i tako spasio Varaždin od poraza.

Tomečak i Radošević stižu uoči jedne od najvažnijih utakmica sezone za HNK Goricu. U nedjelju na gorički Gradski stadion stiže Šibenik koji jedini s Goricom vodi bitku za ostanak u HNL-u. Šibenik ima četiri boda prednosti pred Goricom, pa domaćini nemaju drugog izbora nego pobijediti u nedjelju. Utakmica počinje u 15 sati.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare