Nesreću skrivila mlada vozačica: U sudaru Pola i Passata ozlijeđene četiri osobe

vozačica
Foto: PUZ

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer na cesti između Velike Gorice i Male Bune ozlijeđene su četiri osobe.

Nesreća se dogodila oko 22.30 sati, kada je 24-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom marke VW Polo zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se Državnom cestom D 31 između Velike Gorice i Male Bune u smjeru juga.

Dolaskom na 7 km + 400 metara, u lijevom zavoju prešla je na istočnu stranu kolnika namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Tada je naletjela na osobni automobil marke VW Passat zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak, a kretao se istom dionicom državne ceste u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 24-godišnja vozačica te 61-godišnji putnik iz osobnog automobila VW Passat.

Teško su ozlijeđeni 22-godišnji vozač i 55-godišnja putnica iz osobnog automobila VW Passat. Liječnička pomoć ozlijeđenim je osobama pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, izvijestila je policija.

 

guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Davorin Horvat
Davorin Horvat
1 month ago

Poznato je da je ta dionica ceste trkača staza za većinu vozača. U V.Buni je bio postavljen radar ali ga sada očigledno više nema Policija je upozorena na divljanje vozača na toj dionici.