Muškarac uvjerio mladića da ima nadnaravne moći: Zatočio ga u stanu i izgladnjivao gotovo mjesec dana

nadnaravne
Ilustracija: policija

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom kojeg sumnjiče u počinjenje kaznenog djela „Protupravno oduzimanje slobode“ na štetu 22-godišnjeg državljanina Slovenije. Kako su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, sumnja se da je osumnjičeni u kolovozu 2022. godine preko društvene mreže stupio u kontakt s oštećenim 22-godišnjakom. Lažno mu se predstavio kao specijalist za katastrofe, a ujedno i kao osoba koja ima nadnaravne moći.

-Prouzročivši znatiželju oštećenog, prema prethodnom dogovoru, 9. siječnja 2023. godine u večernjim satima osumnjičeni se sastao s mladićem iz Slovenije na području grada Zagreba, a zatim su zajedno otišli u stan osumnjičenog na Trešnjevci.

Na Trešnjevci je, sumnja policija, osumnjičeni od tada pa sve do 7. veljače 22-godišnjaka držao zatvorenim u stanu, ograničavajući mu slobodu kretanja, pri čemu mu je često uskraćivao hranu te ga verbalno zlostavljao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto posebno izvješće.

 

 

 

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare