Radovi u okolnim naseljima: U Kozjači i Lazini Čičkoj asfaltirane prometnice, u Šiljakovini postavljena oproštajna građevina

naseljima
Foto: VG Komunalac

Radnici VG Komunalca posljednjih dana intenzivno rade u okolnim naseljima. U naselju Kozjača asfaltirana je prometnica koja vodi od igrališta prema naselju Novo Brdo.  Mještani su dugi niz godina tražili da se uredi ova prometnica i sada je došla na red. Radovi su vrijedni 84 tisuće eura, a u petak u Kozjaču je stigao i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Gradonačelnik je obišao i Šiljakovinu gdje je postavljena nova oproštajna građevina na groblju. Prošle godine asfaltirana je pristupna cesta koja vodi do groblja, a sada je uređena i oproštajna građevina kako bi se mještani mogli dostojno oprostiti od svojih najmilijih.

Na inicijativu Mjesnog odbora Lazina Čička asfaltirana je cesta u dužini od 550 metara, postavljene su bankine i prometna signalizacija. Iz gradskog proračuna za ovu cestu izdvojeno gotovo 40 tisuća eura. Obilazeći novoasfaltiranu prometnicu Ačkar je najavio kako će nastaviti s uređivanjem prometnica u ovom naselju.

Ove godine trebala bi se i urediti i cesta koja vodi od mostića prema Črnkovcu.

naseljima

naseljima

naseljima

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare