Natječaj za škole: Podravka će pomoći školama koje trebaju urediti kuhinju ili blagovaonicu

kuhinju
Od drugog polugodišta ove školske godine svi osnovnoškolci imaju besplatan jedan obrok / Foto: Gorica.info

Podravkin najpoznatiji brend Vegeta pokrenuo je natječaj „Doniramo i školske kuhinje renoviramo“ kroz koji će pomoći u uređenju kuhinja ili blagovaonica u osnovnim školama u Hrvatskoj.

Kako bi svaki mališan dobio priliku uživati u toplom i zdravom školskom obroku, Vegeta će trima školama u Hrvatskoj novčanim donacijama pomoći u uređenju ili renoviranju njihovih kuhinja ili blagovaonica. Važno je napomenuti i kako svaka škola koja se prijavi dobiva vrijedan poklon, paket i brošuru sa savjetima i receptima o namirnicama te prehrani djece školske dobi, najavili su iz Podravke.

Kako se škole prijavljuju?

Prijave se podnose do 15. ožujka isključivo na internetskoj stranici www.doniramo.vegeta.hr, a moraju sadržavati sljedeće:

Video u trajanju do maksimalno dvije minute u kojem će škole pokazati potrebu za renoviranjem, odnosno opremanjem školskih kuhinja ili blagovaonica.

Tekst do maksimalno 1.000 znakova u kojem se navodi na što bi utrošile dobivena sredstva.

Podatak o postotku učenika koji redovito konzumiraju obrok pripremljen u školskoj kuhinji.

Podatke o školi: naziv i adresu škole te kontakt zaposlenika ili zaposlenice, odnosno odgovorne osobe za prijavu te kontakt broj telefona.

Nakon predselekcije, u kojoj će Vegeta provjeriti zadovoljavaju li prijave sve navedene kriterije, škole koje su ispravno dostavile sve traženo ulaze u sljedeći krug glasanja:

U prvom dijelu, od četvrtka 16. ožujka do nedjelje 19. ožujka, Podravkin tim stručnjaka će, na temelju navedenih kriterija, odabrati 10 škola koje ulaze u uži izbor za pobjednika.

U drugom dijelu, od ponedjeljka 20. ožujka do četvrtka 30. ožujka, na internetskoj stranici www.doniramo.vegeta.hr svatko tko želi ima priliku dati svoj glas jednoj od 10 odabranih škola. Trima školama s najviše glasova na kraju će biti dodijeljena novčana sredstva, podijeljena u tri jednaka dijela.

Kupovinom Vegete svatko od nas sudjeluje u donaciji na dva načina

Kupovinom Vegeta plavog pakiranja do 15. ožujka osiguravate da se od svakog prodanog komada odvoji 0,10 eura za akciju “Doniramo i školske kuhinje renoviramo” Osim toga, od 20. ožujka do 30. ožujka svojim glasom na stranici www.doniramo.vegeta.hr možete pomoći odabranoj školi da dođe korak bliže ovoj vrijednoj donaciji.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare