Tribina Centra za djecu, mlade i obitelj: Zašto smo nasilni i što dovodi do nasilnog ponašanja?

nasilni
Foto: Gorica.info

Centar za djecu, mlade i obitelj sudjeluje u obilježavanju 16. Tjedna psihologije. Tim povodom organiziraju tribinu pod nazivom “Zašto smo nasilni?”. Tribina će se održati u utorak, 21. veljače u 17 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta

– Na tribini ćemo se i ovaj put baviti temom nasilja, a naše gošće će pokušati odgovoriti na pitanja vezana uz uzroke nasilnog ponašanja i što dovodi do takvog ponašanja, je li ono urođeno ili se uči tijekom života? Budući da nasilje i nasilno ponašanje muči sve članove društva, a na nasilje se posebno žale mladi, ovaj put će gosti većinom biti mladi – srednjoškolke i studentice, a podatke istraživanja i postupanja u školi prezentirat će psihologinje – najavila je Sanda Puljiz Vidović, ravnateljica Centar za djecu, mlade i obitelj.

Na tribini će govoriti:

Nika Keserović, studentica, Inicijativa Boli me

Matea Hrženjak, učenica, 4. gimnazija

Nera Stipetić, učenica, Športska gimnazija

Mateja Pavlinovac, psihologinja, OŠ Vukovina

Sanda Puljiz Vidović, psihologinja i ravnateljica Centra za djecu mlade i obitelj Velika Gorica.

Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na telefon Centra za djecu mlade i obitelj 01/6231-734, mobitel 091/6231-734 ili na e-mail info@centar-dmo-vg.hr.

Cilj Tjedna psihologije je promovirati psihologiju kao znanost i struku, pokazati zajednici u kojoj živimo i radimo širinu i značaj psihologije te na taj način pridonijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.

nasilni

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare