Asfaltirane prometnice u Poljani Čičkoj i Markuševcu Turopoljskom: „Nastavljamo uređivati komunalnu infrastrukturu“

prometnice
Foto: FB K. Ačkara

U tijeku su radovi na uređenju dvije prometnica u Poljani Čičkoj. Vrijednost radova je 180 tisuća eura.

U Poljanu Čičku u srijedu je stigao gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo radovima i obnovljenim proemtnicama. Istaknuo je kako se podjednako uređuju naselja u urbanim i ruralnim naseljima i bez obzira na političku opciju koja je na vlasti u nekom naselju. Pohvalio je suradnju s Mjesnim odborom.

prometnice

Predsjednik Mjesnog odbora Darinko Bučić rekao je kako ima ova dva kilometra popravljene ceste znače puno. Zahvalio je na suradnji s Gradom i najavio da će se raditi i drugi dio ceste te popraviti most preko Odre.

Završeno je i asfaltiranje Ulice Vjekoslava Pučka u Markuševcu Turopoljskom. Prometnica je dugačka 750 metara, a radovi su koštali 100 tisuća eura.

Cesta je obnovljena na inicijativu Mjesnog odbora jer je bila u jako lošem stanju. Gradonačelnik je pohvalio Mjesni odbor koji kvalitetno radi i najavio kako će se ulaganja nastaviti i u ovom naselju.

Predsjednik Mjesnog odbora Markuševec Turopoljski Tomislav Brebrić kazao je kako im je svima drago da nisu zaboravljeni jer su im prometnice jako bitne.

prometnice

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare