Gorički maratonci sudjelovali na utrci Holjevka: Gotovi svi su ostvarili rekordne rezultate

holjevka
Foto: MK Velika Gorica

Na cestovnoj utrci Holjevka VIII, održanoj u nedjelju u Zagrebu, trčalo je i osam predstavnika MK Velika Gorica. Gotovi svi su ostvarili rekordne rezultate. Utrka je dio Hrvatske atletske cestovne lige pa će na račun kluba biti upisano i dosta bodova.

Na Holjevki su sudjelovali Marijan Malčević i Vedrana Janjić, postignuvši svoje rekorde na 10 kilometara. Marijan je s vremenom 45:00 bio na 62. mjestu među 206 muških finišera, a Vedrana je s vremenom 45:11 odlična osma među 111 ženskih finišerki. Brži od Marijana i Vedrane bio je Matej Janjić, koji je sa svojim rekordnim vremenom 39:03 završio na 23. mjestu generalke i 20. među muškarcima.

Jasminka Zvonar skromno je najavila utrku od preko pedeset minuta, a istrčala je za 48:41, što je bilo dovoljno za 14. mjesto u ženskoj konkurenciji. Kristina Terzić s novim rekordom 52:24 bila je 27. među ženama, a bodove za ligu zaradio je još i Darko Kovač s njegovim rekordnim rezultatom 53:45. Izvan konkurencije za bodove odlično su još istrčali Dario Gustetić s vremenom 54:03 na deset kilometara te Ivica Prpa s vremenom 21:48 na Maloj Holjevki, utrci od pet kilometara, objavili su iz Maraton kluba Velika Gorica.

 

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare