Ženijalni dan u Kinu Gorica: U četvrtak slavimo žene i njihovu snagu uz besplatne filmove

ženijalni

Kino Gorica časti Velikogoričanke povodom Međunarodnog dana žena besplatnim kino projekcijama. U četvrtak, 9. ožujka ne propustite još jedan Ženijalni dan.

Ova manifestacija provodi se deveti put zaredom u kinima diljem Hrvatske u suradnji s Kino Mrežom. Program i ovaj put donosi nadahnjujuća filmska ostvarenja koja slave žene, ali – najvažnije – pokazuju njihovu snagu i značaj u društvu.

Od 18 sati možete pogledati zabavan i inspirativan dječji i obiteljski igrani film Rocca mijenja svijet.

Film donosi priču o jedanaestogodišnjoj djevojčici odrasloj s ocem astronautom. Njeno obrazovanje zahvaljujući tome više nalikuje treningu za svemirsku misiju negoli obrazovanju koje bi se očekivalo od osobe njenih godina. Kada joj oca šalju raditi nekoliko mjeseci na Međunarodnu svemirsku stanicu, Rocca je prisiljena preseliti se u Hamburg kod svoje bake i prvi put krenuti u školu. U novoj će sredini Rocca svojim posebnim znanjima i vještinama, kao i snalažljivošću, zapanjiti svoje okruženje te učiniti svijet boljim mjestom!

U 20 sati na rasporedu je drama Noćni putnici koja će nas podsjetiti na to koliko su žene spremne nositi se sa svim životnim izazovima.

Film francuskog redatelja Mikhaëla Hersa vratit će vas u osamdesete i podsjetiti da usporite i prihvatite sve što vam život nosi prije nego što prebrzo prođe. U filmu pratimo Élisabet (koju tumači briljantna Charlotte Gainsbourg) koju je napustio muž i ostavio je da se sama brine o njihovo dvoje djece. Ne znajući za poraz, Élisabet nalazi posao u kasnonoćnoj radioemisiji, a u okrilje svog doma prihvaća i novu članicu – tinejdžericu Talulu bez doma i obitelji. Iako će s njima ostati kratko, Talulah će ostaviti neizbrisiv trag u životima Élisabet i njezine

Ulaznice se mogu preuzeti na blagajni Učilišta u četvrtak.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare