Premijera videospota za pjesmu „Mama ŠČ” u nedjelju u središnjem Dnevniku HTV-a

mama šč
Foto: Renato Branđolica za HRT

Let 3 priprema se za nastup na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu, a pjesma “Mama ŠČ” dobila je i videospot, iza kojeg stoji poznati hrvatski redatelj Radislav Jovanov Gonzo. Spot će biti premijerno prikazan u nedjelju, 12. ožujka u HTV-ovom središnjem Dnevniku.

Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice.

– Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga – kazao je Radislav Jovanov Gonzo.

mama šč
Foto: Renato Branđolica za HRT

Zoran Prodanović Prlja o spotu kaže da je „jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ!“.

– Vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak – poručio je Prlja.

Let 3 i njihova “Mama ŠČ” zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu gdje i dalje čvrsto drže drugu poziciju. Let 3 je preuzeo i radijski eter, a na nacionalnoj HR Top 40 listi već su četiri tjedna na broju 1, dok ih se uvjerljivo sluša i na svim streaming platformama gdje su zauzeli visoko šesto mjesto Billboard top ljestvice za Hrvatsku.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare