Na turniru Grand karate fun Karate Klub osvojio 12 medalja, od toga tri zlata, tri srebra i šest bronci

Foto: Karate klub VG

Na Grand karate fun turniru u Zagrebu Karate Klub Velika Gorica osvojio je 12 medalja, od toga tri zlata, tri srebra i šest bronci. Turnir je okupio 513 natjecatelja iz 57 klubova iz Slovenije, BiH i Hrvatske.

Gorički klub nastupio je s uzrastom do 16-e godine starosti, ukupno 21 natjecateljem u ukupno 25 kategorija.

U ukupnom poretku svih prijavljenih klubova u borbama završili su na četvrtom. mjestu.

Najuspješniji gorički natjecatelji bili su Petar Tibor u ml. kadetima +69kg, Ema Jukić u kadetkinjama -47kg i Ema Filković u kadetkinjama -61kg osvojivši zlatnu medalju.

– Vrlo smo zadovoljni prikazanim borbama i trenutnom formom. Posebno nas vesele kategorije u kojima je do medalje trebalo odraditi četiri kola što znači da je konkurencija bila jaka, a nama je uz rezultat također bitno sakupiti čim više borbi – kaže nam trener Goran Živković.

Već idućeg vikenda slijedi turnir u Sisku, a nakon toga u Ivanić Gradu i Rijeci. U narednom periodu biti će fokus na kadetima, juniorima i U21 koje očekuje državno prvenstvo početkom svibnja, poručuje Živković.

Zlato su osvojili Petar Tibor- ml. kadeti +69kg, Ema Jukić- kadetkinje -47kg i Ema Filković- kadetkinje -61kg.

Srebro – Vito Hulina- ml. kadeti -49kg, Luka Jukić- učenici -34kg i Ema Filković- juniorke -66kg.

Broncu – Gabrijel Zagorac- ml. učenici -31kg, Petar Krešimir Krmpotić- ml. kadeti -54kg, Petar Krešimir Krmpotić- kadeti -52kg, Mara Gusić- kadetkinje -47kg, Vito Hulina- kadeti -52kg i Matea Kordić – kadetkinje -54kg.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare