Doznajte kako postati instruktor drevne vještine koja dovodi do ravnoteže uma i tijela

instruktor

U Goričkom klubu mladih u četvrtak, 16. ožujka, imate priliku saznati kako postati Tai Chi instruktor te koliko je ova vještina važna za naše zdravlje. Neovisno o tome kojoj generaciji pripadate, znate koliko je važno baviti se sportom kako bi ostali vitalni i što zdraviji.

Popularnost Tai Chia u svijetu, pa tako i u Velikoj Gorici raste. Upravo zbog toga se traže novi certificirani treneri. Predstavljanje Tai Chia kao i načina kako postati trener održat će Antun Andreić, inače instruktor programa Tai Chi za zdravlje Instituta Tai Chi for Health dr. Paul Lam iz Australije, neprofitne organizacije koja provodi program Tai Chi for Health isključivo na znanstveno i zdravstveno zasnovanim dokazima, najavili su iz Goričkog kluba mladih.

Treninzi koje Andreić organizira u Velikoj Gorici održavaju se dva puta tjedna i besplatni su, no da bi takvi i ostali potrebno im je još instruktora. Stoga omogućuju edukaciju, praksu i certificiranje koje se priznaje u cijelom svijetu u centrima za Osteoartritis kao i u centrima za kontrolu i prevenciju ozljeda i slično.

– Bilo bi dobro da radimo s osobama koje su u vezi s medicinskom strukom, kineziologijom, fizikalnim terapeutima, studentima medicine, odnosno onima koji imaju empatiju prema vježbanju i vježbačima – ističe Antun Andreić te poziva da svi dođu poslušati upravo o tome kako postati instruktor.

Predavanje počinje u 18:30 sati u Goričkom klubu mladih, na drugom katu Doma kulture Galženica.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare