Na Međunarodnom natjecanju Lignano masters Para Open u Italiji Mirjana Lučić osvojila broncu

mirjana
Foto: Parastolnoteniski klub Uspon

Na Međunarodnom natjecanju Lignano masters Para Open u Italiji članica velikogoričkog Parastolnoteniskog kluba Uspon Mirjana Lučić osvojila je brončanu medalju i osigurala bitne bodove za Paraolimpijadu koja će se održati sljedeće godine u Parizu. Osim Mirjane, na turniru sudjeluje i Marija Martinović.

– Mirjana je odigrala vrlo kvalitetan turnir gdje je pružila protivnicama odličan otpor. Protiv Poljakinje Pek, koja je trenutno treća na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji 9, odigrala je 3:2 te je malo nedostajalo za pobjedu. Svjetskoj prvakinji, Mađarici Szvitacs, vrlo dobro je parirala, ali je na kraju izgubila 3:1! Zatim su je dočekala dva vrlo važna meča sa Nigerijkama. Oba meča Mirjana je glatko dobila te je tako došla do brončane medalje – objavili su iz Uspona.

mirjana

Marija je završila kao treća u vrlo jakoj skupini. Protiv Korejanke koja je trenutno treća na svjetskoj rang ljestvici izgubila je 3:1, a protiv također vrlo neugodne Brazilke izgubila je 3:0. Vrlo važan set za Mariju, gdje je pokazala da može igrati i sa najboljim igračicama svijeta, kažu iz kluba.

Mirjanu još čeka nastup u mješovitim parovima gdje igra u paru sa Bornom Zohilom. Marija će igrati mješovite parove sa Ninom Bašom, te ženske parove sa Nizozemkom Cobben Femke.

mirjana

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare