Dječji odjel Gradske knjižnice prikupio oko 300 slikovnica i knjiga za djecu: Donirane su Domu zdravlja

slikovnica
Foto: FB Dječji odjel Gradske knjižnice

U akciji prikupljanja slikovnica i knjiga, Dječji odjel Gradske knjižnice Velika Gorica prikupio je oko 300 knjiga za djecu. Slikovnice i knjige donirane su Domu zdravlja Velika Gorica gdje će ih djeca moći pročitati dok čekaju na liječnički pregled.

– Zahvaljujući vama i vašim donacijama u okviru akcije “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!” skupili smo oko 300 knjiga i slikovnica. Donaciju sakupljenih slikovnica ravnateljica Gradske knjižnice Pamela Sever uručila je Ljubici Zrno, voditeljici Doma zdravlja Velika Gorica. Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj akciji darivanja knjiga koje će zasigurno razveseliti brojne mališane u čekaonicama Doma zdravlja – poručili su iz Dječjeg odjela.

Podsjetimo, povodom Međunarodnog dana darivanja knjigom, koji se obilježava 14. veljače, Dječji odjel Gradske knjižnice organizirao je akciju prikupljanja slikovnica i knjiga za djecu.

Akcija darivanja knjiga organizirana je u okviru nacionalne kampanje Čitaj mi!. Dječje knjige, nove ili rabljene, mogli su donirati djeca i odrasli.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare