IKEA povlači dječju igračku zbog opasnosti od gušenja male djece: Možete je vratiti i dobiti povrat novca

igračku
Foto. IKEA

IKEA poziva sve kupce koji su kupili dječju igračku BLÅVINGAD igra pecanja riba (višebojno) da je prestanu upotrebljavati i jave se za povrat novca. Igra se povlači zbog potencijalne opasnosti od gušenja, posebno male djece.

– Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga poduzimamo mjere opreza i zbog potencijalne opasnosti od gušenja povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno). Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju.

Unatoč tomu, saznali smo da se male zakovice na ovoj igrački mogu olabaviti, zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za malu djecu. Stoga povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno).

Foto: IKEA

BLÅVINGAD igra pecanja riba (višebojno) može se vratiti u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca. Pritom nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Ako želite saznati više, posjetite IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Tvrtka IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati povlačenje ovog proizvoda – navode u priopćenju.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare