Koja lokacija je bolja za gradsku zelenu tržnicu: Tržni centar ili Školska ulica

tržnicu
Foto: VG Komunalac

Iz goričke gradske uprave pozivaju građane da ispune anketu o lokaciji gradske zelene tržnice.

Od izmještanja velikogoričke zelene tržnice iz prostora Tržnog centra prošlo je više od 10 godina. Tada je većinski vlasnik Tržnog centra odlučio prostor tržnice iznajmiti inozemnom trgovačkom lancu (u to vrijeme Billa), a tržnica je preseljena na gradski prostor u Školskoj ulici, ističu iz gradske uprave.

S novom lokacijom većinom nisu zadovoljni ni prodavači, ni kupci, što su pokazala i dosadašnja istraživanja javnog mišljenja, ali i svakodnevne reakcije građana.

– Želimo dugoročno riješiti pitanje gradske zelene tržnice i smjestiti je na lokaciju za koju građani misle da je najbolja. Na građanima je da iskažu svoje mišljenje, a na nama da to i provedemo u djelo. Velika Gorica zaslužuje imati primjerenu zelenu tržnicu i svojom veličinom i uređenjem – izjavio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Stoga su pokrenuli kratku anketu, svojevrsni “mini referendum” o lokaciji gradske zelene tržnice. Glasajte za jednu od ponuđenih lokacija ili predložite neku treću opciju.

Anketa se može popuniti do 31. ožujka. Za sudjelovanje u anketi, kliknite na poveznicu i prijavite se preko svog Google (Gmail) računa.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare