Hrvatske ceste: Nakon višetjednog prekida nastavljaju se radovi na sanaciji klizišta kod Krušaka

krušaka
Foto: Čitateljica

Na cesti od Velike Gorice prema Kravarskom kod Krušaka prije nekoliko tjedana počeli su radovi na sanaciji klizišta. Radovi su ubrzo prekinuti, dio ceste je ograđen stupićima i postavljen semafor koji upravlja prometom. Ta dionica ceste dosta je prometna, posebno u jutarnjim i poslijepodnevnim satima kada mještani okolnih naselja idu na posao prema Velikoj Gorici i Zagrebu.

Iako danima nitko nije radio i strojevi su odvezeni, ali je ostao semafor koji je regulirao promet. Za pomoć nam se obratila čitateljica Gorice.info. Kaže da je pisala na više adresa i tražila odgovor kada će se radovi nastaviti, ali nije uspjela dobiti informaciju.

krušaka

Prema neslužbenim informacijama, radovi su zaustavljeni jer su radnici trebali ukloniti nekoliko stabala za što je trebalo dobiti dopuštenje Hrvatskih šuma.

Pitali smo Hrvatske ceste kada se može očekivati nastavak radova. U odgovoru koji nam je poslala njihova službe za odnose s javnošću, naveli su da će se radovi nastaviti danas, u petak, 24. ožujka.

– Radovi na sanaciji klizišta Podvornica na državnoj cesti DC 31, dionica 001, u km 13+550 nastavit će se 24. ožujka – kazali su Gorici.info u Hrvatskim cestama.

Napomenuli su kako se u prethodnom razdoblju radovi nisu mogli izvoditi zbog postupka rješavanja imovinsko-pravnih odnosa na gradilištu.

– Radovi kod Krušaka trebali bi biti završeni do početka svibnja ove godine – zaključili su iz Hrvatskih cesta.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare