U pet naselja asfaltirane prometnice u dužini 10 kilometara: Sve je koštalo više od milijun eura

naselja
Foto: FB K. Ačkara

U naseljima Velika Mlaka, Šiljakovini, Maloj i Velikoj Buni te Ključić Brdu asfaltirane su prometnice u dužini 10 kilometara. Sve radove odradio je VG Komunalac, a iz gradskog proračuna izdvojeno je više od milijun eura.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar zahvalio je stanovnicima svih naselja na strpljivosti te radnicima VG Komunalca koji su radili i vikendima kako bi sve stigli odraditi.

Pohvalio se kako je do sada preasfaltirano više prometnica nego u bilo kojem mandatu ranije te najavio i daljnje radove u samom gradu.

U Velikoj Mlaki uređeno je pet ulica i to Ulica Brune Bušića, dio Ulice Dolenec, dio Ulice Ivana Gorana Kovačića, prilaz Zagrebačkoj cesti od Velikomlačke do Basarovićeve i Štefanova ulica. Radi se o duljini 2,2 kilometra, a za radova je izdvojeno 240.000 eura.

U Šiljakovini su uređene ulice Ivana i Đure Bukovića, asfaltiran je i dio Šabanove ulice te Ulica B. Bušića.

U Velikoj Buni uređena je Ulica Filipović u dužini od 1200 metara, što je koštalo gotovo 168 tisuća eura. Uređen je i dio Ulica Turopoljsko-posavskog odreda u duljini 1500 metara, za što je izdvojeno više od 136 tisuća eura.

U Maloj Buni novi asfalt dobila je Mikulinova ulice, a za radove je izdvojeno 60.871 eura.

Uređen je dio Ključićke ceste na Ključić Brdu u dužini od 1500 metara. Radovi su vrijedni više od 207 tisuća eura.  

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare