Automobilom udario u srndaća koji je pretrčavao cestu: Ozlijeđena vozačica koja je vozila iz suprotnog smjera

srndaća
Foto: Policija

U nesvakidašnjoj prometnoj nesreću u kojoj je osobni automobil udario u srndaća koji je pretrčavao cestu, ozlijeđena je 42-godišnja žena koja je vozila automobil iz suprotnog smjera.

Kako je izvijestila policija, ova nesvakidašnja nesreća dogodila se u mjestu Črešnjevo kod Beretinca.

– Muškarac (41) je upravljao osobnim automobilom iz smjera Črešnjeva u smjeru Tužnog. Dolaskom zapadno od naselja Črešnjevo, prednjim je lijevim dijelom svog vozila udario u srneću divljač, koja je pretrčavala kolnik.

Od siline udara srndać je odbačen na prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila, kojim je dolazeći iz suprotnog smjera upravljala 42-godišnjakinja. Uslijed puknuća prednjeg vjetrobranskog stakla, vozačica je zadobila ozlijede – naveli su iz policije

Liječnička pomoć vozačici je pružena na mjestu događaja te je utvrđeno da je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Zbog sve češćih naleta motornih vozila na divlje životinje iz policije pozivaju vozače na oprez.

– U cilju prevencije ovakvih i sličnih događaja, pozivamo vozače na maksimalni oprez na prometnicama, posebno u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima.

Isto tako da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, te poštuju postavljenu prometnu signalizaciju koja ih upozorava na moguće pojavljivanje divljači na cesti, ali isto tako i domaćih životinja – poručuju iz policije.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare