Rotary klub Velika Gorica organizira jezični panel s izvornim govornikom engleskog jezika: Gost je Pierson Mellwig, učenik iz SAD-a

pierson
Foto: Instagram Piersona Mellwig

Rotary klub Velika Gorica organizira jezični panel s izvornim govornikom engleskog jezika. Gost panela bit će Pierson Mellwig, učenik iz SAD-a koji sudjeluje u dugoročnom programu razmjene u ovoj školskoj godini u sklopu Rotary Intenationala. Pierson boravi u Velikoj Gorici i učenik je naše Gimnazije.

Jezični panel održat će se u četvrtak, 30. ožujka od 20 do 21:30 sati u Gradskoj vijećnici u Pučkom otvorenom učilištu.

Tijekom svog boravka u Hrvatskoj, Pierson je sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama, vrlo je otvoren i komunikativan.

pierson
Foto: Instagram Piersona Melwinga

– Ako želiš poboljšati svoje jezične vještine u engleskom jeziku, imaš priliku ne samo poraditi na tome već i postaviti pitanja o životu u Americi pravom Amerikancu. Tijekom svog boravka u našoj zemlji Pierson je naišao na brojne razlike u svakodnevnom životu između dviju zemalja, što može biti jedna o tema razgovora tijekom ovog panela – kažu iz Rotary kluba.

Pozivamo vas na otvorenu i opuštenu interakciju. Razmislite do četvrtka, što biste htjeli pitati Amerikanca, poručuju iz Rotarya.

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare