Muškarcu pozlilo tijekom ispitivanja u policijskoj postaji: Hitna ga nije uspjela spasiti, policija objavila detalje slučaja

pozlilo
Foto: Google Street View

U prostorijama Policijske uprave zagrebačke u Heinzelovoj ulici preminuo je 46-godišnji muškarac kojem je pozlilo tijekom ispitivanja.

Muškarac je preminuo u četvrtak, 30. ožujka u popodnevnim satima u službenim prostorijama policije gdje je bio na kriminalističkom istraživanju. Nesretnom muškarcu pružena je hitna liječnička pomoć, ali mu nije bilo pomoći. Muškarac je bio na kriminalističkom ispitivanju zbog sumnje da je prijetio drugim osobama – javili su iz policije.

Policija je potvrdila da je muškarac priveden u jutarnjim satia na području Trešnjevke. Pomoć policije tražila je građanka i to zbog 46-godišnjakovog ponašanja na ulici budući je prijetio da će nauditi drugima i samom sebi.

– Za vrijeme postupanja policijski službenici nisu uporabili tjelesnu snagu prema muškarcu, već su mu preventivno stavili lisice nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći. Nakon pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja –  navodi se u policijskom priopćenju.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, dok se i dalje utvrđuju sve okolnosti.

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare