Gorica – Slaven Belupo 0-0: Iako su svi priželjkivali tri boda, ni ovaj bod nije “za baciti”

boda
Željko Sopić, (bivši) trener HNK Gorice / Foto: HNK Gorica

Ovo prvenstvo je i u subotnjoj utakmici u Velikoj Gorici dokazalo nepredvidivost. Budući je jučer Šibenik kod kuća izgubio od Varaždina (0-2), svi su očekivali da Gorica osvoji tri boda protiv Slaven Belupa i približava se na korak do osiguravanja ostanka u HNL-u.

No, na kraju je od tri boda ostao “samo” jedan, ali on zasigurno nije “za baciti”.

– Htjeli smo uzeti trobod, ali je na terenu bilo jako vruće. To je na kraju ubilo i ritam. Zadovoljni smo bodom. Rekao sam dečkima prije utakmice da ako već ne možemo pobijediti i zabiti gol, ne trebamo ga primiti – kazao je u prvom komentaru nakon utakmice trener Gorice Željko Sopić.

Trener je istaknuo da je vrućina, koju je nazvao pasjom žegom, smetala i njegovim i Slavenovim igračima. Ne opravdava to kvalitetu igre koja nije bila, kaže Sopić, na nekom nivou. Razlog tome je, naravno, i važnost utakmice. Jasno je da niti jedna ekipa prvenstveno nije željela izgubiti.

– Stvarno smo htjeli pobijediti prije početka utakmice. Ali pita se nešto i Slaven Belupo – rekao je Sopić.

Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici ponovno se skupio lijep broj gledatelja što također potvrđuje da ono što radi tim sa Sopićem na čelu nailazi na odobravanje u našem gradu.

– Drago mi je radi igrača da što više ljudi dolazi na naše utakmice – kazao je Sopić.

Trening igrača Gorice odrađen je odmah nakon utakmice, slijede dva dana odmora i priprema za Istru. Tri kola prije kraja sezone Gorica ima dva boda prednosti pred posljednjim Šibenikom. Ništa još nije gotovo jer je u igri još devet bodova…

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare