Do kraja tjedan otvoreni natječaji Zagrebačke županije za poduzetnike: Iskoristite priliku i nabavite opremu, strojeve, alate…

natječaji
Elektro servis Meštrović uz pomoć bespovratne potpore Zagrebačke županije nabavio je novo vozilo

Iz Zagrebačke županije podsjećaju poduzetnike kako su do petka, 12. svibnja otvoreni milijun eura vrijedni natječaji za dodjelu bespovratnih potpora subjektima malog gospodarstva. Na natječaje se mogu prijaviti poduzetnici koji se bave proizvodnim i neproizvodnim djelatnostima te poduzetnici početnici s ciljem jačanja konkurentnosti.

Za proizvodne djelatnosti osigurano je 500 tisuća eura, za neproizvodne djelatnosti 350 tisuća eura te za poduzetnike početnike 150 tisuća eura, a ovisno o natječaju maksimalni iznos potpore kreće se od 2 do 10 tisuća eura.

Ove godine bespovratna sredstva u maksimalnom iznosu do 10 tisuća eura dodjeljivat će se za proizvodne djelatnosti i to za nabavu strojeva, alata i druge opreme potrebne za obavljanje djelatnosti. Za neproizvodne djelatnosti maksimalni iznos potpore iznosi do četiri tisuće eura, a dodjeljivat će se za nabavu strojeva, alata i druge opreme potrebne za obavljanje djelatnosti, uređenje poslovnog prostora, nabavu informatičke opreme, izradu web stranica, web shopa te nabavu radnih strojeva.

Važno je napomenuti kako se potpora odobrava samo za jednu vrstu namjene, a postotak s kojim županija sufinancira projekte je do 40% ukupnog iznosa.

Poduzetnici početnici mogu računati na sufinanciranje 75% prihvatljivih troškova za nabavu strojeva, alata i opreme, radnih strojeva, nabavu informatičke opreme i poslovnog softvera, izradu internetske web stranice i web shopa te nabavu uredskog i radnog namještaja, a maksimalni iznos potpore iznosi do 2 tisuće eura.

Tekst natječaja, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva dostupni su na web stranici www.zagrebacka-zupaniaj.hr pod rubrikom Natječaji, a više informacija može se dobiti na e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr ili na broj telefona 01/6009-457.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare