Konzum zapošljava: Brojnim pogodnostima pokušavaju privući prodavače, mesare, vozače…

konzum
Foto: Gorica.info

Pronaći radnike postala je prava lutrija. Na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje trenutačno je više od 26 tisuća slobodnih radnih mjesta. Među tvrtkama koje traže zaposlenike je i Konzum koji je u potrazi za prodavačima, mesarima, prodavačima gotovih jela, vozačima B i C kategorije, voditeljima smjene,…

– Trenutačno su u tijeku natječaji za više od 20 radnih mjesta kojima je obuhvaćen široki spektar zanimanja za različite profile zaposlenika, neovisno o tome dolaze li novi kolege s dugim radnim stažem pa traže nove izazove ili žele steći prvo radno iskustvo – objavili su iz Konzuma.

Konzum u Hrvatskoj zapošljava više od 10 tisuća ljudi.

– Početkom 2023. godine uloženo je 13,2 milijuna eura u plaće više od 9.000 zaposlenika u maloprodaji, veleprodaji, logistici i internet prodavaonici, a uz to je povećan i iznos uskrsnice, božićnice, regresa, dara za dijete te maksimalni iznos prijevoza – navode iz ove kompanije. Dodaju kako zaposlenici u Konzumu u prosjeku rade više do 10 godina što je, smatraju, odraz zadovoljstva zaposlenih.

Pored uskrsnice, božićnice, regresa, dara za dijete, troškova prijevoza i jubilarnih nagrada, Konzum isplaćuje i naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok i naknadu za učinak, navode iz kompanije i dodaju da je među beneficijama koje osiguravaju svojim zaposlenim i dodatno zdravstveno osiguranje. Također nude i popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i mogućnost rada na nepuno radno vrijeme, što je osobito zanimljivo roditeljima i ostalim zaposlenicima koji nastoje uskladiti poslovne obaveze s privatnim potrebama.

– Konzum je usmjeren i na profesionalni razvoj zaposlenika pa tako kroz Konzum Akademiju svi zaposlenici imaju jednake prilike za razvoj i napredovanje te mogu sudjelovati u internim treninzima i edukacijama.

Po njihovom završetku zaposlenici usvajaju potrebna znanja i vještine za razumijevanje korporativne kulture, uspješan rad i preuzimanje odgovornosti na razinama od maloprodaje, preko logistike do uprave. Našu kvalitetu i izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima prepoznala je i struka pa nam je dodijeljen i Certifikat Poslodavac partner (CPP) – navode iz Konzuma.

Više informacija o zaposlenju u Konzumu može se pronaći na stranici otvorena radna mjesta.

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Ribničan
Ribničan
8 months ago

Skroz me “čudi” da ne mogu naći radnike.