Maturantica Ana Merle iz Lukavca pobjednica „Večere za pet na selu“: Od nagrade će kupiti šivaću mašinu

ana
Foto: RTL

Titula najboljeg kuhara u „Večeri za pet na selu“ odlazi u Lukavec. Najmlađa natjecateljica ovotjedne emisije maturantica Ana Merle iz Lukavca s osvojenih 38 bodova pobjednica je ovog popularnog kulinarskog showa. Ana je imala isti broj bodova kao i Aleksandra koja je kuhala u petak, a o pobjedi je odlučio ostatak ekipe – Gordana, Dean i Mario.

– Iznenađena sam. U stvari, mislila sam da je moja večera bila jako dobra, ali ne znam… Ne znam što bih rekla. Počastit ću sebe i svoje prijatelje, a ostalo staviti sa strane. Počastit ću sebe šivaćom mašinom – kazala je Ana kojoj je pripala nagrada od 1000 eura.

Drugo mjesto pripalo je Gordani, a Velikogoričan Dean Medur podijelio je treće mjesto s Mariom iz Zagreba.

Inače, posljednjeg dana ovotjedne ‘Večere za 5 na selu’ protukandidate je ugostila knjigovotkinja Aleksandra Cvitković iz Sesveta. U goste su joj stigli poduzetnica Gordana Kaurić, pjevač i influencer Mario Tomas, maturantica Ana Merle i voditelj restorana Dean Medur. Dama je oduševila svojom večerom te je za nju dobila 38 bodova te sve pohvale za atmosferu i iznenađenja.

Inače, Aleksandra se javno za portal rtl.hr ispričala što je Deanu Meduru dala ocjenu šest. Kazala je kako to nije bilo iz neke zle namjere ili kalkuliranja.

– Onaj dan kada smo Dean i ja zajedno komentirali večeru, pitali su nas i smatramo li da netko kalkulira. Dean je na to rekao: ‘Možda ja’. Bila sam pod dojmom, odnosno nadala sam se da to ne radi te da je to rekao u šali. Bilo mi je žao drugih kandidata. No, iskreno, svi su bolje kuhali od njega, zaista nisam kalkulirala, ali dati visoku ocjenu samo da me netko ne bi popljuvao? Nisam išla na to. Kod gospođe Goge je bilo sve odlično, kod Marija je desert bio dobar i dala sam mu ocjenu osam. Kod Ane mi je bilo sve odlično, a kod Deana mi je isto bilo dobro, no ne i najbolje. Ipak, sada mi je jako žao mu nisam dala veću ocjenu – rekla je Aleksandra.

 

 

 

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare