Vikend iz snova za HNK Goricu: Nakon sjajnog uspjeha prve momčadi i ženska ekipa Gorice plasirala se u prvu ligu

ženska ekipa gorice
Ženska ekipa HNK Gorice plasirala se u Prvu ligu / Foto: HNK Gorica

Ženska nogometna ekipa HNK Gorice igrat će sljedeće sezone prvu nogometnu ligu. U dvije kvalifikacijske utakmice goričke su nogometašice nadvisile suparnice iz čakovečkog Međimurja. Prva je utakmica u Čakovcu završila 1-1, a u nedjelju je Gorica slavila s 1-0. Dovoljno da se i ženska ekipa plasira u Prvu HNLŽ.

– Čestitao bih svim sudionicama u današnjem dvoboju, i našima i gostujućima. Ipak posebno bih čestitao našim djevojkama koje su odlično završile ovu iznimno izazovnu sezonu. Znamo da je curama prva liga prošle godine izmakla za dlaku, pa nam je to nekako visilo nad glavom ove sezone. Iscrpili smo se i fizički i emocionalno – kazao je nakon utakmice trener ŽNK Gorice Marko Biljan.

Zadovoljstvo nije krila ni kapetanica Perica Cicijelj.

– Osjećaj je sjajan. Dvije godine radile smo za ovo. Lani smo izgubile prvenstvo od Hajduka zbog jednog gola i ostao je nekakav gorak okus. Dale smo sve od sebe jer ovakve se utakmice dobivaju na mišiće. Ove godine nam se sve vratilo – kazala je Perica Cicijelj čestitajući seniorskoj momčadi Gorice na ostanku u prvoj ligi.

Bio je to, dakle, vikend iz snova za HNK Goricu. Idemo dalje…

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare