Mlađi pioniri HNK Gorice osvojili jaki međunarodni turnir u crnogorskoj Budvi: Najbolji strijelac turnira je Leon Šipušić

pioniri
Foto: Privatna arhiva

Protekli je vikend uistinu bio sjajan za velikogorički nogomet. Turopoljski prvoligaš petardom protiv Varaždina potvrdio je ostanak u društvu najboljih, dok su cure u uzvratnom susretu kvalifikacija za ulazak u 1. HNLŽ s minimalnih 1:0 svladale ŽNK Međimurje Čakovec. Kao šlag na tortu stigla je vijest da su mlađi pioniri HNK Gorice (godište 2010.) osvojili jaki međunarodni turnir u crnogorskoj Budvi.

Turnir “Montenegro Cup” je u šest dobnih kategorija okupio više od 150 momčadi. Naši igrači pod vodstvom trenera Adisa Hošića, ostvarili su pet pobjeda, uz jedan neriješeni rezultat. U nizu su prije finala padale ekipe Crvene zvezde, Trešnjevke, Koma, Poljske i Zagreba. U finalnoj utakmici naši su dečki pobijedili Trnje s minimalnih 1:0, što je bilo dovoljno da kantu donesu u naš grad.

pioniri

Dominantnom igrom na terenu ostvarili su i nevjerojatnu gol-razliku od 23-2. Da uspjeh bude još veći, naš Leon Šipušić je i prvi strijelac turnira s pet postignutih golova. Baš kako prvaci i zaslužuju, po povratku iz Crne Gore dečkima je u sitnim noćnim satima priređen veličanstven doček uz benglake i vatromet.

Boje Turopolja branili su: Noa Herak, Dario Paunović, Faruk Salihović, Fran Šušak, Jakov Hrgić, Ivan Vrbanić, Leon Šipušić, Maks Berdik, Ivan Panižić, Karlo Jorgić, Nikola Tačković, Marko Grđan, Roko Bašić, Roko Validžić, Luka Jug i Ivano Dalić.

Bravo Gorica!

pioniri pioniri

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare