ARRK Gorica ima državne prvakinje u dvije kategorije: Formacije Bubblegum i Lollipop okitile se zlatom

formacije
Foto: ARRK Gorica

Velika Gorica još je jednom pokazala kako ima vrhunske sportaše, a to su potvrdili mladi plesači iz Akrobatskog rock n roll kluba Velika Gorica. Na 31. Prvenstvu Hrvatske u Zaprešiću ARRK Gorica osvojila je dvije zlatne medalje i jednu srebrnu.

Na najvažnijem turniru u godini, plesačice iz formacije Bubblegum potvrdile su svoju dominaciju u kategoriji Velikih formacija 1 postavši tako državne prvakinje u svojoj kategoriji. Ovaj rezultat ne iznenađuje s obzirom na to da su već godinama u samom vrhu rock n rolla, a sa svakog natjecanja vraćaju se sa zlatnom medaljom.

formacije

Državne prvakinje postale su i plesačice iz formacije Lollipop u kategoriji Velikih formacija 3. Veliki je ovo uspjeh jer su mlade plesačice po prvi puta plesale u ovoj kategoriji i odmah osvojile medalju zlatnoga sjaja.

Veliki uspjeh ostvarili su i u kategoriji Velikih formacija 2 gdje je formacija Wednesday postala viceprvak Hrvatske. Ovo je tek drugi turnir koji je ova formacija otplesala tako da se veselimo njihovim uspjesima u budućnosti i puno očekujemo oh njih.

Postolje je tek za nekoliko bodova izmaklo formaciji Revolution u kategoriji Ženskih formacija, ali plesačice mogu biti ponosne na sebe jer su vrhunski otplesale novu koreografiju.

Formacija Mustre otplesala je finale Malih formacija 1 za 5. mjesto, a u istoj kategoriji formacija Victorious osvojila je 7. mjesto.

Svoje mjesto u finalu zaslužili su i Leona Hrvačić i David Kovač Savanović te su finale kategorije Mlađih juniora 2 otplesali za 7. mjesto.

formacije

– Čestitamo svim plesačima na velikom trudu koji je nagrađen medaljama i dobrim rezultatima na državnom prvenstvu. Za plesače nema pauze s obzirom na to da ih već sljedeću subotu očekuje važno natjecanje, 2. Kup Republike Hrvatske u Novalji – poručili su iz kluba.

Ne sumnjamo da će se i s tog natjecanja vratiti s novim medaljama i fantastičnim rezultatima.

guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare