Žetva medalja: Članovi Vege osvojili pet zlata, srebro i broncu na Prvenstvu u Zaprešiću

Foto: Darko Gereš

Plesači Vege još su jednom dokazali da su među najboljima. Na 31. Prvenstvu u akrobatskom rock ‘n’ rollu u Zaprešiću osvojili su pet zlata, srebro i broncu. Na Prvenstvu su nastupili plesači iz svih klubova Hrvatske i borili se za titulu državnih prvaka. Odluku tko je najbolji donijela je sedmeročlana sudačka postava sastavljena od međunarodnih sudaca.

zlata
Foto: Darko Gereš

Vita Tot i Noa Goleš pobijedili su u kategoriji mlađih juniora 1(juveniles), a u istoj kategoriji Viti Papić i Damjanu Kačavendi medalja je izmakla za jedno mjesto.

Laskavu titulu prvaka Hrvatske osvojili su Ema Tot i Andrija Fabijančić u kategoriji starijih juniora (juniors).

Lana Papić (SPK Vega) i Fran Lončar (ARRK MEGARock) su bili najbolji u seniorskoj C kategoriji.

Tena Vrban i Ivano Bačurin ovaj puta nisu uspjeli doći do postolja u kategoriji mlađih juniora 2 (children), no i peto mjesto je lijep rezultat za ovo dvoje mališana.

Veliki uspjeh formacija

U međunarodnoj kategoriji juniorskih formacija zlato je odnijela formacija Ghostbusters koju čine plesači iz Vege (Vita Tot, Ema Tot, Andrija Fabijančić, Lana Papić) i iz MEGARocka (Fran Lončar, maksim Mrkoci, Dan Pongrac, Anja Budrović, Filip Supanc, Petra Šember, Heorhii Tahaibai i Yelyzaveta Kaverina).

Formacija Sugar Crush (Ana Pejić, Nadia Điko, Leona Ostrež, Marta Petrović, Mia Gereš) osvojila je prvo mjesto u kategoriji formacija 4.

zlata
Foto: Darko Gereš

U kategoriji ženskih juniorskih formacija naslov viceprvakinja nose djevojke iz formacije King (Antonija Koleš, Petra Storić, Lana Papić, Emili Kovačević, Vita Papić, Vita Tot, Ema Tot, Dora Sertić, Tonka Sertić, Karla Bačurin i Sara Črnjak).

Foto: Darko Gereš

Djevojčice (Franka Mustapić, Gabrijela Babić, Julija Matić, Marta Kovačević, Julija Mijadžiković) iz male formacije 2 pod nazivom Vegice okitile su se brončanom medaljom.

Divasicama (Tonka Sertić, Karla Bačurin, Antonija Koleš, Emili Kovačević, Petra Storić, Dora Sertić i Sara Črnjak) medalja je izmakla za dlaku tako da su se ovo natjecanje završile na četvrtom mjestu.

Ovo su fantastični rezultati! Pet zlata, srebro i bronca su dokaz kvalitete rada, no i velikog truda naših mladih sportaša na koje smo iznimno ponosni.Prije svega čestitke njima i njihovim roditeljima koji su njima i nama trenerima velika podrška – rekao nam je trener Tomo.

zlata
Foto: Darko Gereš

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare