FOTOGALERIJA Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži: DVD Velika Buna i DVD Ribnica najbolji

Foto: DVD Ribnica/DVD Kurilvec/Ervin Kolarec

Na Županijskom vatrogasnom natjecanju djece i mladeži goričke ekipe osvojile su brojne medalje. Najbolji su bili muška ekipa DVD-a Velika Buna i ženska DVD-a Ribnica koji su pobijedili u konkurenciji djece. Muška ekipa DVD Kurilovec ponovila je prošlogodišnji uspjeh i osvojila odlično drugo mjesto u muškoj kategoriji plasiravši se na koordinacijsko natjecanje. Ženska ekipa DVD-a Velika Buna u kategoriji djece osvojila je treće mjesto.

Odličan rezultat ostvarile su i ekipe DVD-a Staro Čiče. Muška ekipa u kategoriji djeca osvojila je treće mjesto kao i mladež-ženska.

I ekipa mladež-muška DVD-a Petrovina osvojila je treće mjesto. To je povijesni uspjeh za ovaj DVD jer će po prvi put sudjelovati na državnom vatrogasnom prvenstvu za mladež koje će se održati u rujnu u Novalji na Pagu.

Na natjecanju u Klinča Selima ukupno je sudjelovala 81 natjecateljska ekipa 57 muških i 24 ženskih. Ekipe djece natjecale su se u vježbi s brentačama, a ekipe mladeži u vježbi s preprekama i štafetnoj utrci.

– Ponosni smo na vaše rezultate! Vjerujem da ćete imati uspjeha i na državnoj razini i ponovno osvjetlati obraz vatrogastva Zagrebačke županije. Vjerujem da ćete nešto ‘imati za reći’ i na sljedećoj vatrogasnoj olimpijadi – rekao je zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

Kolarec je istaknuo kako je impresivno vidjeti ovoliko mladih koji su učlanjeni u vatrogasna društva i koji će danas-sutra biti na pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

– Vatrogastvo je najjača civilna snaga Zagrebačke županije i stoga su vrata Županije vatrogascima uvijek otvorena – poručio je Kolarec. Uz ostale, čestitke natjecateljskim ekipama i njihovim voditeljima uputio je i Slavko Povrlišek, predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

 

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare