Rotary klub Velika Gorica organizira humanitarno druženje u Klubu 100: Uživajte u hitovima 80-ih uz DJ-a Borivoja Zimonju i Nikolu Marteka

hitovima
Foto: Neven Mihanović Miha

Rotary klub Velika Gorica u četvrtak, 1. lipnja organizira humanitarno druženje u legendarnom Klubu 100 pod nazivom „80’s are back“. Sav prihod od ulaznica i donacija namijenjen je darovitim učenicima s velikogoričkog područja. Druženje počinje u 20 sati, a ulaznica je pet eura. U hitovima 80-ih uživat će mladi i oni koji su bili mladi tih godina.

Za dobru zabavu zaduženi su DJ Borivoja Zimonja i Nikola Martek koji će puštati hitove 80-ih.

Klub 100 osnovan je kao mlađi brat Kluba mladih, prvog goričkog disko kluba koji je početke imao u sredinom šezdesetih, kada su u podrumu Narodnog sveučilišta počeli svirati prvi bendovi. Nakon uređenja Klub mladih radio je od 19 do 22 sata. Prvi DJ bio je legendarni Vjeko Naglić, zatim Boris Lučić, Miro Jandriš, Danijel Dugalić, Renato Pisačić, Borivoj Zimonja i drugi.

– Kad je RVG osamdesetih godina postao najslušaniji radio, pokrenut je Klub 100. Ime je dobio po tome da u klub može ući samo sto osoba i da je ulaznica 100 dinara. Za razliku od Kluba mladih koji nije bio za mlađe i u kojem nije bilo alkohola, samo sokovi i piva, ovdje se točio alkohol i radilo od 22 do 02 sata. Prvi DJ bili su Damir Banić Karavela, Vlado Pukanić, Vjeko Bakov – prisjeća se Zimonja koji je i sam bio DJ.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare