Naš grad dobio prvog hrvačkog suca: To je Michael Antolović iz Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991

suca
Foto: FB Hrvački klub Velika Gorica 1991

Hrvački klub Velika Gorica 1991 djeluje tek nešto više od pet godina, a već se može pohvaliti s raznim uspjesima i osvojenim medaljama. Sada su tome dodali još jedno hvalevrijedno postignuće. Naime, naš grad dobio je prvog hrvačkog suca 18-godišnjeg Michaela Antolovića koji je član Hrvačkog kluba VG 1991.

Michael je sudjelovao na sudačkom seminaru u Poreču koji je održan u sklopu UWW seminara za mlade suce. Seminar je vodio međunarodni sudac Davor Petanjek, koji je certificirani UWW Edukator.

Michael se hrvanjem počeo baviti prije pet godina na nagovor sadašnjeg trenera Anrija Targuša. Učenik je Drvodjelske škole u Zagrebu gdje se školuje za šumarskog tehničara. Obožava prirodu, vrlo je ekološki osviješten, cijelo ljeto boravi u NP Paklenica sa rendžerima iz parka. Osim hrvanja, jako voli čitati i to posebno knjige o politici, povijesti i prirodoslovlju.

suca

Podsjetimo, u tradicionalnom izboru Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice za najbolje sportaše u prošloj godini, po prvi put su nagrađeni predstavnici Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991. U kategoriji nade godine nagradu je dobio mladi hrvač Alexandar Hrženjak, a u kategoriji djelatnika godine, nagrađen je predsjednik i glavni trener kluba Anri Targuš.

Članica kluba Elena Karas donijela je klubu i prvo žensko hrvačko odličje. Elena je ovog proljeća osvojila drugo mjesto na Prvenstvu grada Zagreba i Zagrebačke županije i ušla u povijest kluba i Velike Gorice kao osvajačica prve medalje iz hrvanja za žene.

suca
Foto: FB Hrvački klub Velika Gorica 1991

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Martina Tošić
Martina Tošić
1 year ago

Svaka čast, Michael! Ponos do neba…

Nenad Novosel
Nenad Novosel
11 months ago

Bravoooo …Čestitam..????????