Za pobjedu na državnim natjecanjima Oskare znanja dobit će Rebeka Ćaćić, Ena Novak i Nika Cundeković iz OŠ Jurja Habdelića

znanja
Foto: Gorica.info

Tri učenice Osnovne škole Jurja Habdelića u utorak će dobiti Oskara znanja. To su Rebeka Ćaćić, Ena Novak i Nika Cundeković, a Oskare su zaslužile za pobjedu na državnim natjecanjima u znanju.

Svečana dodjela Oskar znanja pobjednicima državnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2022./2023., i učenicima koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima održat će se u Kongresnoj dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu.

Najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za postignute vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 19. put. Skulpturu Oskar znanja izradili su učenici i učitelji Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Dodjelu Oskar organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija. Ove godine prestižnu nagradu dobit će 375 učenika.

Čestitke učenicima i njihovim mentorima!

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare