Za sve ljubitelje kvizova i natjecanja: Prijavite svoju ekipu na pub kviz iz općeg znanja koji organizira Gorički klub mladih

pub kviz
Foto: FB Gorički klub mladih

Gorički klub mladih organizira pub kviz iz općeg znanja koji će se održati u Caffe baru Dobar Dan u utorak, 20. lipnja u 20 sati.

– Ovo je sjajna prilika da provedete vrijeme s prijateljima ili obitelji, dok istovremeno testirate svoje znanje iz različitih područja – kažu iz Goričkog kluba mladih.

Kviz će se sastojati od širokog spektra pitanja iz poput povijesti, znanosti, umjetnosti, sporta, glazbe i mnogih drugih. Bez obzira jeste li ekspert u nekom od tih područja ili jednostavno želite uživati u zabavnoj atmosferi, pub kviz će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Da biste osigurali svoje mjesto, prijavite svoju ekipu na e-mail gorickiklubmladih@gmail.com s nazivom ekipe i brojem članova (maksimalno pet članova).

Očekujte natjecateljski duh, smijeh i nagrade za pobjednike. Utorak je rezerviran za sve ljubitelje kvizova i željne izazova, stoga se pridružite ostalim znatiželjnicima u Caffe baru Dobar Dan i uživajte u nezaboravnoj večeri pub kviza iz općeg znanja. Vidimo se tamo – poručuju iz Goričkog kluba mladih.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare