Sjajna ideja za nedjeljno večer: Prvo Matija Cvek, a onda zajedničko gledanje tekme na Tuđmancu

matija
Foto: Mislav Žabarović / POU Velika Gorica

Dođite večeras u Park Franje Tuđmana gdje u 19 sati nastupa Matija Cvek, a nakon toga slijedi prijenos utakmice finala Liga nacija na velikom ekranu.

Matija Cvek, jedan od najpopularnijih domaćih glazbenika, stiže večeras na Tuđmanac u pratnji Jazz orkestra Oružanih snaga RH. Iako mu je tek 30 godina, osvojio je brojne nagrade, pobjeđivao na festivalima, a ima i nekoliko Porina.

Šira javnost Matiju je upoznala kroz iznimno gledanu i nagrađivanu HRT-ovu emisiju “A strana”, a ipak ono po čemu je najprepoznatljiviji su njegove autorske pjesme.

Prvi singl, pjesmu “Visine”, za koju je napisao tekst i glazbu postala je megahit na Youtubeu u Hrvatskoj s preko pet milijuna pregleda, dok je idući singl brza, pop-funk pjesma “Praviš me ludim” osvojila radijske postaje diljem Hrvatske.

Na nedavno održanom Porinu pjesma je dobila nagradu u prestižnoj kategoriji Pjesma godine, Najbolja vokalna suradnja i Najbolji video broj. Za svoj prvijenac ponio je prošle godine prve Porin nagrade i to za Najbolji album pop glazbe.

Posebno jaka konkurencija bila je u kategoriji Najbolja muška vokalna izvedba, a Matiji Cveku je pripao i taj kipić za pjesmu „Ptice“.

– Dođite i uživajte u vrhunskoj glazbi, a zatim zajedno bodrimo naše nogometaše – poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta.

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare