FOTO IZVJEŠTAJ Humanitarni buvljak oduševio Veligoričane: Cjelodnevni program donio hrpu zabave, prodaju kolača, modnu reviju…

Foto: Lucija Tomić

Nedjelju na Tuđmancu obilježio je još jedan humanitarni buvljak koji su organizirale Buvljakuše. Sve je ovaj put bilo u znaku malog sugrađanina Noe Kokanovića, koji treba našu pomoć, a Goričani nikada ne iznevjere kada su humanitarne akcije u pitanju.

buvljak

Buvljakuše su i ove godine Velikoj Gorici donijele pregršt zabave. Naši najmlađi sugrađani imali su na raspolaganju nekoliko punktova za dobru zabavu uz more igara i sadržaja. Napuhanac i Spiderman uz neizostavne vatrogasce i njihov poligon su uvijek najveći hit.

Gdje su Buvljakuše i njezine osnivačice Gordana Lazić i Sandra Barić tu su i neizostavne primamljive slastice kojima je teško odoljeti. Kolači su se prodavali po simboličnih pola eura, jedan ili dva eura.

Najzanimljiviji dio buvljaka, koji je trajao od 10 do 21 sat, bila je u jutarnjim satima utrka beba, a u popodnevnim modna revija. Za cjelodnevni facepainting bila je zadužena Irena Vuković, vrsna šminkerica.

buvljak

Marko Bioč, službeni DJ buvljaka bio je jako zadovoljan što je na ovaj način, muzikom, dao svoj dopirnos u ovoj humanitarnoj akciji.

– Uvijek ću se odazvati na ovakve i slične događaje – kaže Bioč.

Modna revija u pariškom stilu

Za kraj dana velikogorička radiona Šivaona organizirala je prekrasnu modnu reviju u tri dijela. Prvi izlazak bio je etno u modernom ruhu, drugi beach after party, a treći black fashion street style.

Emilija Stankovska, vlasnica i kreatorica iznimno je zadovoljna atmosferom na modnoj reviji, sjajnoj podršci publike, ali i modelima koji su izvrsno pokazali sve njezine kreacije.

– Posebno sam sretna što su moje kreacije nosile vojnikinje, pripovjedačice, političarke, odgojiteljice u vrtiću, administratorice, znači obične žene za koje želim da se dobro osjećaju u mojoj odjeći. Revija je bila iznad svih mojih očekivanja, a najviše sam ponosna na modele koje su sjajno nosile ono što je u mojoj radioni izrađeno s puno ljubavi – za kraj je poručila Stankovska.

Manekenke za ovu prekrasnu humanitarnu priču bile su: Andreja Krenek, Nataša Kadabec, Sandra Barić, Ivana Mlinar, Marina Štokan Bosanac, Maja Kukle, Tajana Miščević, Marcela Rinčić i Martina Kovačević. Najveće iznenađenje s posebnom kreacijom by Šivaona bila je Noina majka Marija Kokanović.

Emija Stankovska i Noina mama Marija Kokanović (desno)

Jedna od modela Andreja Krenek, inače velikogorička pripovjedačica, prvi put u životu bila je model i zadovoljna je što je imala priliku nositi prekrasne modele Šivaone i to za ovako humanu svrhu.

Humanitarni buvljak je u popodnevnim satima posjetio i gradonačelnik Krešimir Ačkar s djecom te podržao kao i uvijek ovakva zbivanja u našem gradu.

Humanitarni buvljak podržao je i gradonačelnik Krešimir Ačkar

Ovogodišnja tombola nije bila kao prošlogodišnja kada je svaka bila dobitna, nego je bila glavna nagrada (televizor) i nekoliko utješnih. Sretni dobitnici mogli su saznati svoje dobitne listiće javnim izvlačenjem na samom kraju ovogodišnjeg buvljaka.

Sve prikupljene donacije bit će uručene obitelji za malog i hrabrog Nou Kokanovića kako bi mu se omogućile neophodne terapije za daljnji napredak u liječenju.

Koliko je prikupljeno tijekom humanitarnog buvljaka, bit će poznato u ponedjeljak.

buvljak

buvljak

buvljak

buvljak

buvljak

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare