Zagrebačka Hitna pomoć oglasila se o nesreći u kojoj je ozlijeđeno troje tinejdžera

hitna
Foto: Gorica.info

U nesreći u kojoj su sudjelovalo vozilo Hitne pomoći sinoć je na zagrebačkom Bundeku ozlijeđeno troje tinejdžera. U četvrtak su iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba poslali priopćenje u kojem izražavaju žaljenje zbog nesretnog događaja i nadaju se brzom oporavku ozlijeđenih.

U priopćenju navode kako je tim hitne medicinske pomoći pozvan oko 21.30 sati na Bundek radi intervencije prema maloljetnoj ženskoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju.

– Nakon završetka intervencije, vozač je krenuo vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz te vozilom ozlijedio troje maloljetnika. Dvije ozlijeđene osobe prevezene su u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, dok je jednom ozlijeđenom liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Na mjestu događaja policija je obavila te su policijski službenici obavili obavijesne razgovore s članovima tima hitne medicinske pomoći o čemu su sačinjene službene zabilješke. Vozač koji je upravljao vozilom hitne medicinske pomoći je alkotestiran kojom prilikom je izostala reakcija na alkohol, a riječ je novom vozilu koje je nabavljeno prošle godine – navodi u priopćenju zagrebačka Hitna.

– Izražavamo žaljenje zbog nesretnog događaja i nadamo se brzom oporavku ozlijeđenih. Također napominjemo da je jučer hitna medicinska pomoć zbrinula 16 maloljetnih pacijenta, od čega je sedam pacijenata prevezeno na daljnje liječenje u Kliniku za dječje bolesti Klaićeva, a četiri pacijenta su prevezena u KBC Rebro.

Jedan je pacijent prevezen u Sestre milosrdnice, a četiri pacijenta su nakon zbrinjavanja otišla kući s roditeljima – ističe se u priopćenju Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare