Iz tvrtke Profi Solari poručuju: Ugradnjom solarne elektrane do jeftinije struje

elektrane
Poljoprivrednik za ugradnju solarne elektrana može dobiti od Zagrebačke županije do 10 tisuća eura / Foto: Pixabay

Rast troškova energenata brine građane, poduzetnike, ali i poljoprivrednike. Jedan od načina kako se ti troškovi mogu smanjiti je ugradnja solarne elektrane. Uz pomoć subvencije, troškovi ugradnje su znatno manji. I zato Zagrebačka županija pomaže svojim poljoprivrednicima i nudi im bespovratne potpore za ugradnju solarnih panela.

Županija je ove godine za dodjelu bespovratnih potpora male vrijednosti poljoprivrednicima i ekološkim poljoprivrednicima osigurala više od 106 tisuća eura za nabavu i ugradnju sunčanih elektrana na poljoprivrednim gospodarstvima.

Poljoprivrednik može dobiti za ugradnju solarnih elektrana do 10 tisuća eura.

– Ugradnja solarnih elektrana na poljoprivrednim posjedima pruža brojne prednosti. Osim smanjenja troškova električne energije, solarni sustavi omogućuju proizvodnju vlastite čiste energije, smanjenje emisija stakleničkih plinova te neovisnost o tradicionalnim izvorima energije – kažu iz tvrtke Profi Solari koja ima bogato iskustvo u ugradnji solara.

elektrane
Foto: Istock

Tvrtka Profi Solari stručnjak je u području instalacije solarnih elektrana i poljoprivrednicima pruža sve potrebne informacije o subvencijama koje su dostupne kako bi iskoristili prednosti solarnih sustava na svom poljoprivrednom gospodarstvu.

Za dobivanje subvencije Zagrebačke županije potrebno je ispuniti određene uvjete. Svu pomoć oko prijave, pripreme dokumentacije i na kraju ugradnju solarnih elektrana na poljoprivrednom posjedu, za vas mogu odraditi stručnjaci Profi Solara.

– Mi smo stručnjaci za instalaciju solarnih elektrana, nudimo sveobuhvatnu podršku od početka do kraja projekta. Naš tim će pomoći poljoprivredniku u prilagodbi solarnog sustava svakom gospodarstvu, osigurati kvalitetnu instalaciju te pružiti dugoročno održavanje i podršku – ističu iz Profi Solara.

– Ako ste zainteresirani za dobivanje subvencije Zagrebačke županije za ugradnju solarnih elektrana na vašem poljoprivrednom posjedu, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da ostvarite prednosti solarnih sustava na vašem gospodarstvu i smanjite račune za 50 posto. Dostupni smo na telefon 099/6230-888, mail info@profi-solari.com. Tu je i naša mrežna stranica s dodatnim savjetima i preporukama – poručuju iz tvrtke Profi Solari.

 *** Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom Profi Solari  ***

 

 

Tvornica sadržaja - Vodimo Vas do cilja
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare