Turistička zajednica Zagrebačke županije i Veleučilište Velika Gorica organiziraju stručni skup o održivom turizmu

skup
Foto: Gorica.info

Turistička zajednica Zagrebačke županije i Veleučilište Velika Gorica organiziraju stručni skup pod nazivom “Suvremeni izazovi održivog turizma” koji će se održati u srijedu, 28. lipnja na Veleučilištu.

Održivi turizam sve je češća tema o kojoj se govori u stručnoj, ali i široj javnosti. Stručni skup okupit će stručnjake, znanstvenike, predstavnike poslovnih subjekata i drugih dionika iz turističkog sektora.

Cilj skupa je raspravljati o suvremenim izazovima, sigurnosti i održivosti u turističkom gospodarstvu Hrvatske te pružiti platformu za razmjenu ideja i najbolje prakse.

Rasprave skupa bit će usmjerene na teme koje su od ključne važnosti za razvoj turističkog sektora u Hrvatskoj kao što su privatnost i povjerenje u turizmu, komunikacijski izazovi destinacija…

Uvodne govore održat će direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović, dekan Veleučilišta Velika Gorica Ivan Toth, gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac te potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Na skupu će govoriti još i Robert Kopal s Veleučilišta Effectus, Davorin Štetner iz HAKS-a,  Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti, Gabrijela Abramović iz Međunarodne zračne luke „Dr. Franjo Tuđman“, Domagoj Vrban, Hotel Garden Hill, Sanja Kalambura s Veleučilišta Velika Gorica,…

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare