Članice Aquabette osvojile broncu na jakom međunarodnom natjecanju u umjetničkom plivanju

plivanju
Foto: Aquabetta

Na Međunarodnom natjecanju u umjetničkom plivanju Primorje Sincro Cup, gorička Aquabetta osvojila je brončanu medalju. Na natjecanju u Rijeci sudjelovalo je više od 400 plivačica iz 11 zemalja.

Goričke plivačice osvojile su broncu u kategoriji slobodni seniorski tim. U ekipi su bile Dorotea, Eva, Leona, Marina, Lara i Ana.

U kategoriji mlađe juniorke Lara – Ana te Ema – Lorena nastupile su u disciplini slobodni dueti, Marina u diciplini slobodni solo, juniorka Leona i seniorka Eva u disciplini slobodni  solo. Sve plivačice su imale vrlo zapaženi rezultat u odnosu na prošlu sezonu – objavili su iz Aquabette.

Svaka medalja, diploma, sudjelovanje i sportsko iskustvo je veliki uspjeh za najmlađi klub u umjetničkom plivanju u Hrvatskoj koji s najmanjim brojem treninga, ali kvalitetnim radom uspijeva konkurirati iskusnijim plivačicama.

plivanju

Sportsko obiteljsko okruženje i međusobna povezanost i potpora je nešto što niti jedna medalja ne može zamijeniti u Aquabetta obitelji, poručuju iz kluba.

S velikim veseljem i vjerom Aquabetta iščekuje nastavak dobrih rezultata i na nadolazećem Državnom prvenstvu u kadetskoj kategoriji.

Tijekom ljeta članice kluba nastavit će ljetne treninga, održavat će se i školice, a u tijeku su  upisi novih članica.

plivanju

plivanju

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Umetnute povratne informacije
Pogledajte sve komentare